Miðjarðarhafssigling – Mediterranean Cruise

 

Poster Credit: Anja Bock

(English message below)

SUNNUDAGUR MAI.5 – kl. 18-20

Má bjóða þér með í hellandi ferð meðfram Miðjarðarhafsströnd, þar sem komið verður við á mismunandi stöðum og smakkað á matargerð heimamanna. Látum framandi matargerð Marokkó, Spánar, Króatíu, Grikklands, Tyrklands, Líbanon og fleiri miðjarðarhafslanda koma þér nær sól, sandi og stjörnum Miðjarðahafsins.

Um er að ræða síðasta alþjóðlega hlaðborð Haf- og strandsvæðastjórnunarnema Háskólaseturs Vestfjarða. Um leið og við þökkum þeim fyrir komuna sem hafa mætt undanfarin tvö skipti, hlökkum við til að sjá þig. Miðaverð er 2500 krónur og verður hægt að nálgast þá á kaffi Ísól, Háskólasetur, og með því að hafa samband við Laura eða Rana:

Facebook
nordgren.laura@gmail.com
rana12@uwestfjords.is

Vinsamlegast athugið, húsið opnar klukkan 18:00 og hefst borðhald klukkan 18:30. Staðurinn mun svo opna fyrir almenning klukkan 22:00.

————————————————————————————————

SATURDAY MAY 11 – 6:00pm – 10:100pm

Embark on an enchanting journey along the mediterranean coast, stopping at different ports to savour out- of- this world cuisine. From Morocco to Italy to Spain, from Croatia to Greece, Turkey, Lebanon, and beyond, let this exotic culinary experience bring you closer to the sun, sand, and stars of the mediterranean sea.
This is the last of the International Buffets brought to you by the 2012- 2013 cohort of Coastal and Marine Management students at the University Center of the Westfjords. We thank everyone who has joined us for the previous two and we look forward to seeing you there for one last delicious celebration! Tickets cost 2500 kr and are available at Kaffi Ísol by contacting Laura or Rana:

Facebook
nordgren.laura@gmail.com
rana12@uwestfjords.is

* PLEASE NOTE: Doors will open at 18:00 and food will begin being served at 18:30 until it runs out. At 22:00, the doors will open to the public for drinks until closing time.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *