Kaffi, kökur og menningarskipti! Coffee, Cake, and Cultural Exchange!

For Icelandic, please see below.

You are invited to join the Háskólasetur Vestfjarða’s foreign students at Kaffi Ísol every Wednesday beginning February 6, between 17:00 and 19:00, for coffee, cake, and cultural exchange. Students from different countries will be available to help you practice speaking new languages, or simply to chat informally about their cultures and traditions. You are, of course, most welcome to help us improve our Icelandic and teach us about local traditions!

We love having the opportunity to share something about ourselves and to learn from you while we’re so far away from home, so we hope to see many of you! People of all ages and families of all sizes are warmly welcome.

For more information, or to inquire about a specific language, contact Râna: rana12@uwestfjords.is

Facebook

—————————————————————————————————

Þér er boðið að hitta erlenda nemendur Háskólaseturs Vestfjarða á Kaffi Ísól á hverjum miðvikudegi frá og með 6. febrúar milli klukkan 17-19 og fá þér kaffi, kökur og menningarskipti. Nemendur frá ólíkum löndum verða á staðnum og geta hjálpað þér að æfa þig að tala ný tungumál, eða einfaldlega spjallað um menningu heimalands þeirra og hefðir. Þér er auðvitað líka mjög velkomið að hjálpa okkurað bæta íslenskukunnáttu okkar og segja okkur frá íslenskri menningu og hefðum.

Við viljum gjarnan fá tækifæri til að segja frá okkur , sem og læra um þig á meðan við erum svo langt að heiman og við vonumst til að sjá sem flesta. Fólk á öllum aldri og fjölskyldur af öllum stærðum og gerðum velkomið.

Nánari upplýsingar, eða fyrirspurnir um ákveðin tungumál, hafið samband við Rönu: rana12@uwestfjords.is

Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *