International Buffet – Alþjóðlegt hlaðborð

PLEASE NOTE: Tickets are required for this event- see below for details. Cash only.
Are you interested in meeting some of this year’s foreign students of Haskolasetur Vestfjarda and sampling some international recipes? Then join us at Kaffi Isol on Saturday, November 10th, for our first ever International Buffet, brought to you by Aegir, the Coastal and Marine Management Students’ Association. The kitchen will be open from 18:00 until 22:00 to serve you delicious bits and bites prepared with love by the students themselves and you will be welcomed into a warm ambiance with an international theme so you can learn more about the cultures behind the food. We look forward to meeting and getting to know you!Tickets are 1500 KR per person and will be on sale at Kaffi Isol until Thursday, Nov. 8th. A ticket is required to sample food as there will be limited quantities, however the bar will be open and serving drinks separately.
For more information:
rana12@uwestfjords.is
nordgren.laura@gmail.com
Facebook
—————————————————————————————————
ATHUGIÐ: Kaupa þarf miða á hlaðborðið – sjá nánar hér að neðan. Ekki tekid wid kortum.
Hefur þú áhuga á að hitta nokkra af alþjóðlegum nemendum Háskólaseturs Vestfjarða og um leið fá að smakka á ýmsum alþjóðlegum réttum? Komdu þá á Kaffi Ísól laugardaginn 10. nóvember á fyrsta alþjóðlega hlaðborðið okkur sem haldið er af Ægi, nemendafélagi Haf- og strandsvæðanema. Eldhúsið verður opið frá kl. 18.00 og til 22.00 og verður ýmislegt girnilegt í boði, útbúið af nemendunum sjálfum sem koma víða að. Boðið verður upp á notalega stemningu og girnilegan mat frá ólíkum löndum. Okkur hlakkar til að hitta og kynnast þér!Miðaverð er kr. 1500 og eru miðar til sölu á Kaffi Ísól fram á fimmtudag, 8. nóvember næstkomandi. Nauðsynlegt er að tryggja sér miða þar sem takmarkað framboð er af mat. Barinn verður þó auðvitað að venju opinn.

Fyrir nánari upplýsingar:
rana12@uwestfjords.is
nordgren. laura@gmail.com
Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *